Jaaaaa ik ben in Zuid-Afrika
Door: Annemiek
Blijf op de hoogte en volg Annemiek
16 April 2006 | Zuid-Afrika, Port Alfred
Na een lange reis met 3 keer overstappen ben ik dan gister aangekomen in Port Alfred.
Het was mijn eerste keer vliegen en ik vond het echt supergaaf. We vlogen met British Airways naar Londen en daarna naar Johannesburg.
De vlucht van Londen naar Zuid-Afrike duurde 11 uur, over een afstand van 10.000 km en op 10 km hoogte. Op deze hoogte was het soms wel -46 graden brrrrr. Helaas heb ik geen oog dicht kunnen doen en besloot om maar naar het beeldschermpje te kijken waar we vlogen etc.
In Johannesburg aangekomen moesten we 4 uur wachten voordat we konden boarden voor de binnenlandse vlucht naar Port Elizabeth. Dus gingen we met een paar mensen een potje "Koehandelen". Het was echt superleuk en er werden flinke bedragen geboden.
Na lang te hebben gewacht konden we dan eindelijk met de binnenlandse vlucht mee. Eenmaal aangekomen in Port Elizabeth werden we opgehaald door 1 van de begeleiders die ons vervoerde naar Port Alfred
Toen we aankwamen werden de kamers verdeeld. Ik zit in een roze huis vlakbij de school die ik deel met nog een meisje. We hebben een eigen badkamer en een gezamenlijke woonkamer...echt een villa. Daarna hebben we gebarbecued.
De foto's van de vlucht, Port Alfred, de villa "Pinkhouse" en de campus zal ik zo snel mogelijk op de website zetten
16 April 2006 - 20:27
Alice:
echt een onwijs lange vlucht, ik zou echt kapot zijn na zo reis. het avontuur gaat nu eindelijk echt beginnen.
heel veel succes en plezier!!!
groetjes alice -
16 April 2006 - 21:13
Tante Herma:
Fijn dat het allemaal goed verlopen is, joh.
We hebben best veel aan je gedacht.
Spannend zo'n eerst vliegreis.
Je zult nu best wel moe zijn.
En dan komen er nu nog alle nieuwe indrukken aan.
Meisie....rust eerst maar lekker uit en geniet ervan.
Liefs Tante Herma en oom Wim en de kids -
17 April 2006 - 11:19
Harold & Yvette Zoet:
Hee Annemiek,
Wat een avontuur! Je pakt het goed aan met je eerste keer vliegen!
Super voor je dat alles goed is verlopen. Wij wensen jou een onwijs te gekke tijd toe. Dat je maar een hoop mag leren en meemaken. Zal een mooie levenservaring worden! Take care. Liefs Harold & Yvette -
17 April 2006 - 14:38
Dianne Schuit:
heyy annemiek heel leuk dat je in zuid afrika ben ik zou het ook wel willen veel plezier -
17 April 2006 - 15:17
Opa Oma:
Wat fijn dat je een goede reis gehad heb en niet luchtziek bent geworden We wachten op verdere berichten liefs van opa en oma -
17 April 2006 - 19:00
Tosca:
He Nichtje! Wat super dat je een eigen website hebt! Zo kunnen we alles een beetje blijven volgen.... Ben benieuwd naar foto's! Heel veel plezier daar en ik blijf graag op de hoogte.
Liefs Tosca -
17 April 2006 - 19:08
Michael:
Mooie site hoor..
We gaan er een mooie tijd van maken in Zuid-Afrika!
Michael -
18 April 2006 - 16:26
Bernadet:
hey is het luek daar stuur me nog eens een mailtje bernadetschuit@hotmail.com
ik hoop dat je het leuk hebt!!!!!!!1
doei van bernadet -
19 April 2006 - 11:12
Paulien & Marjo:
He meissie, Echt gaaf joh! Je beschrijft je reis ook leuk, we zijn erg benieuwd naar de komende verhalen!! Met ons gaat het ook prima, lekker aan het hotsen!
Liefs Paulien & Marjo